info@academie-nieuwezorg.nl

Videoboodschap Gerard Schouw, directeur Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen

Videoboodschap Jaap Haaksema, directeur BENU

Videoboodschap Jan Warmerdam, General manager IQVIA Nederland.

Aanmeldformulier Nationale ZorgQuiz: verkiezingen 2021

Deel deze pagina: 

De AcademieNieuwezorg is samen met Qualizorg het initiatief gestart om van februari, tot de Tweede Kamer verkiezingen op 17 maart, te starten met de online gratis kennisquiz over de standpunten politieke partijen paragraaf zorg.


Wat zijn de belangrijkste thema’s in de zorgsector deze verkiezingen? (Audio)


De onderliggende gedachte is om op deze wijze je kennis van standpunten van politieke partijen te toetsen. De (concept) standpunten van de paragraaf zorg van de politieke partijen kan je hier op de website van de AcademieNieuwezorg vinden.

Hoe gaat het in zijn werk.
Als je actief bent in de zorg kan je je, als individu, hieronder gratis aanmelden. Vanaf half februari ontvang je twee keer per week een mail een aantal standpunten van politieke partijen waarbij je kan aangeven in welke mate je het hier mee eens bent en bij welke partij ze horen.
Als deelnemer krijgt alleen jij te zien waar je staat in de totaal score. Jouw score is dus niet door anderen te zien. Geanonimiseerd zal een analyse aan de woordvoerders zorg van de Tweede Kamer digitaal worden aangeboden.

Prijzen.
Behalve de eeuwige roem ontvangt de beste scorende deelnemer een plaats voor de opleiding van de ZorgAcademy, voor zichzelf of een ander. Daarnaast krijgen de drie best scorende personen een voucher om met collega’s een te dag zeilen op de X-Yacht43 in de Zeeuwse Delta aangeboden.


Bekijk hier de videoboodschap van Gerard Schouw, directeur
Vereniging innovatieve Geneesmiddelen over de Nationale ZorgQuiz: verkiezingen 2021.


Bekijk hier de videoboodschap van Jaap Haaksema,
directeur BENU over de Nationale ZorgQuiz: verkiezingen 2021.


Bekijk hier de videoboodschap van Jan Warmerdam,
General Manager IQVIA over de Nationale ZorgQuiz: verkiezingen 2021.


Bekijk hier de videoboodschap van Aris Prins,
Voorzitter KNMP over de Nationale ZorgQuiz: verkiezingen 2021.


– Deze Quiz is afgerond, de winnaars zullen binnenkort een mail ontvangen en bekend worden gemaakt via onze social media kanalen. –