info@academie-nieuwezorg.nl

15
jun

Uitnodiging: ervaringsplaats beschikbaar voor student aan jaarprogramma AcademieNieuwezorg

Beste student,

Ieder jaar wordt er een ervaringsplaats beschikbaar gesteld voor het jaarprogramma van Academie-Nieuwezorg. Ook in 2020 biedt IQVIA één student de mogelijkheid om – kosteloos – deel te nemen aan het programma (t.w.v. € 10.900, -).

Ervaringsplaats
Het jaarprogramma is een masterclass voor zorgbestuurders, managers en beleidsadviseurs. Als student-deelnemer volg je net als de andere deelnemers het jaarprogramma. Je wordt uitgenodigd om actief mee te denken, vragen te stellen, te prikkelen. Daarnaast ben je tijdens de cursusdagen de rechterhand van de programmaleiders.

Studeer je Farmacie, Geneeskunde, Biomedische- of Gezondheidswetenschappen of een vergelijkbare studie? Meld je dan aan voor deze ervaringsplaats. Lees hier hoe je daarvoor in aanmerking komt.

 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden tot 1 juli 2020. De aanmeldingen worden beoordeeld door een selectiecommissie samengesteld door IQVIA en de organisatoren van de AcademieNieuwezorg. Uiterlijk 15 juli hoor je van ons of je uitgenodigd bent voor de tweede ronde. Die bestaat uit een oriënterend gesprek en een assessment. Het jaarprogramma start met een intakegesprek met Henk Pastoors.

Bekijk voor meer informatie: www.academie-nieuwezorg.nl of meld je met een CV en motivatie direct aan op deze pagina: https://academie-nieuwezorg.nl/ervaringsplaats-student. We zien je aanmelding graag tegemoet!

Jan Warmerdam,
Algemeen Directeur,
IQVIA Nederland.

Welmer de Groot,
Medisch Manager Ambulancezorg,
Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond

Henk Pastoors,
Programmamanager,
AcademieNieuwezorg.

– – – – – Download hier de PDF versie – – – – –