info@academie-nieuwezorg.nl

9
dec

AcademieNieuwezorg / KPMG: Uitnodiging bijeenkomst “Trends en ontwikkelingen in life sciences en healthcare”

Recent heeft KPMG twee publicaties uitgebracht waarin de toekomst van de life science en healthcare sector in Nederland aan bod komen:

•  De publicatie Unlocking the full potential of the Dutch Life Science sector stelt de vraag wat Nederland meer of anders kan doen om haar potentieel op het gebied van life sciences te benutten. De publicatie geeft achtergrond op de huidige knelpunten en beschrijft de (eerste) stappen richting een bloeiende life science sector.

Meld u hier aan.

Bekijk hier de hele uitnodiging “Trends en ontwikkelingen in life sciences en healthcare”

•  De publicatie Het verbonden landschap  richt zich op één van de belangrijkste ontwikkelingen in de zorg: hoe geeft het Nederlandse zorglandschap vorm aan verdere integratie en samenwerking van zorgverlening. De life science sector is een belangrijke speler in deze ontwikkeling.

Tijdens de bijeenkomst worden deze twee publicatie toegelicht. Daarnaast zal Nico van Meeteren als executive director van Health Holland zijn visie op de toekomst van de Life Science sector en de rol van Health Holland hierin presenteren. Na elke presentatie is ruimte voor vragen en discussie.

 


Lees hier meer nieuwsberichten van de AcademieNieuwezorg. Vraag hier de brochure AcademieNieuwezorg aan.