info@academie-nieuwezorg.nl

20
dec

Ervaringsplaats beschikbaar voor student aan jaarprogramma AcademieNieuwezorg

Uitnodiging: ervaringsplaats beschikbaar voor student aan jaarprogramma AcademieNieuwezorg

Beste student,

Ieder jaar wordt er een ervaringsplaats beschikbaar gesteld voor het jaarprogramma van de AcademieNieuwezorg. Ook in 2022 biedt IQVIA één student de mogelijkheid om – kosteloos – deel te nemen aan het programma (t.w.v. € 10.900, -).

,,Leren vanuit de praktijk, ervaringen delen met zorgprofessionals en wicked problems die je hersenen doen kraken… Academie Nieuwezorg is een onvergetelijke ervaring voor iedere leergierige en enthousiaste student.” Ichelle en Natasja – studentdeelnemers 2020/2021

Ervaringsplaats
Het jaarprogramma is een masterclass voor zorgbestuurders, managers en beleidsadviseurs. Als student-deelnemer volg je net als de andere deelnemers het jaarprogramma. Je wordt uitgenodigd om actief mee te denken, vragen te stellen, te prikkelen. Daarnaast ben je tijdens de cursusdagen de rechterhand van de programmaleiders.

Studeer je Farmacie, Geneeskunde, Biomedische- of Gezondheidswetenschappen of een vergelijkbare studie? Meld je dan aan voor deze ervaringsplaats. Lees hier hoe je daarvoor in aanmerking komt.

,,Tijdens mijn studie mistte ik uitleg over de organisatie van zorg. Dankzij de AcademieNieuwezorg heb ik die kennis nu wel. Ik werd uitgedaagd om mezelf te ontwikkelen en heb een enorm netwerk opgebouwd’’ Welmer de Groot – studentdeelnemer 2019

Aanmelden
Je kunt je aanmelden tot 15 januari 2022. De aanmeldingen worden beoordeeld door een selectiecommissie samengesteld door IQVIA en de organisatoren van de AcademieNieuwezorg. Uiterlijk 30 januari hoor je van ons of je uitgenodigd bent voor de tweede ronde. Deze bestaat uit een oriënterend gesprek en een assessment. Het jaarprogramma start met een intakegesprek met Henk Pastoors.

,,Heel goed dat er een student meedoet! We leren veel van elkaar, de student komt vaak met vernieuwende ideeën. Als ik de mogelijkheid had gekregen had ik dit graag tijdens mijn studie gedaan, zo’n kans gun je iedereen” Rutger en Marieke  – deelnemers IQVIA, 2019

Bekijk voor meer informatie: www.academie-nieuwezorg.nl of meld je met een CV en motivatie direct aan op deze pagina: https://academie-nieuwezorg.nl/ervaringsplaats-student. We zien je aanmelding graag tegemoet!

Met vriendelijke groeten,
Jan Warmerdam, General Manager, IQVIA Nederland.
Henk Pastoors, AcademieNieuwezorg.