info@academie-nieuwezorg.nl

26
nov

Ervaringsplaats AcademieNieuwezorg beschikbaar voor studenten

IQVIA biedt ook in 2019 studenten de mogelijkheid om –  kosteloos –  deel te nemen aan de AcademieNieuwezorg.

Bekijk hier het programma

Ben je student in een betrokken gebied als Farmacie, Geneeskunde, Biomedische of Gezondheidswetenschappen? Dan maak je kans op deze ervaringsplaats. Lees hier hoe je daarvoor in aanmerking komt.

Ieder collegejaar wordt er één ervaringsplaats beschikbaar gesteld door IQVIA en de AcademieNieuwezorg.

Vanzelfsprekend wordt de student-deelnemer uitgenodigd om actief mee te denken, vragen te stellen, te prikkelen.

De inschrijving voor dit jaar is gestart. Mogelijkheid tot aanmelden is tot 31 december 2018. Alle studenten die zich hebben aangemeld krijgen binnen twee weken bericht en de potentiële kandidaten worden uitgenodigd voor een oriënterend gesprek.

De kick-off is in maart 2019 met het traditionele Introductiedebat, de AcademieNieuwezorg eindigt met een Slotdebat en buffet/diner, waar de moties, die de deelnemers tijdens de colleges schrijven, verdedigd worden in een Tweede Kamer-setting, inclusief stemrondes met belangstellenden uit de zorg en deelnemers uit eerdere collegereeksen.

De deelnemers (managers uit de zorg, zorgverzekeraars, leveranciers en aanpalende groepen) zijn op verandering en innovatie gericht, specialisten in hun vak en op zoek naar (nog) meer kennis, netwerk en gelijkgestemden om het verschil te maken. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Bekijk voor meer informatie: www.academie-nieuwezorg.nl of mail je CV en motivatie direct naar info@academienieuwezorg.nl.